Снимка PixabayПарламентарните избори в Русия ще бъдат произведени в три поредни

...
Снимка PixabayПарламентарните избори в Русия ще бъдат произведени в три поредни
Коментари Харесай

Изборите в Русия ще бъдат в три поредни дни

Снимка Pixabay

" Парламентарните избори в Русия ще бъдат създадени в три следващи дни, от 17 до 19 септември, с цел да бъде стеснен рискът от заразяване с коронавирус ", заяви председателката на съветската Централна изборна комисия (ЦИК) Ела Памфилова, съобщи Франс прес.

" Произвеждането на изборите в три дни, вместо в един, ще подсигурява здравната сигурност на нашите съграждани. Това е оптималният вид ", посочи Памфилова. През септември предходната година локални и районни избори бяха създадени също по този начин в три дни, с цел да бъде стеснен рискът от заразяване с вируса в изборните секции.

Два месеца по-късно в Русия бе създаден референдум, който сътвори опция за Владимир Путин да остане на власт до 2036 година Той бе създаден в границите на една седмица, добавя Българска телеграфна агенция.

На референдума всеобщо бяха употребявани урни, ситуирани на открити публични места, като да вземем за пример дворове на жилищни кооперации. Тези урни станаха обект на рецензии и насмешки от страна на съветските опозиционери, съгласно които те са били употребявани за масови измами на референдума.

Председателката на ЦИК Ела Памфилова изключи опцията на парламентарните избори да бъдат употребявани такива мобилни урни. Септемврийските избори ще бъдат създадени на фона на спада на известността на партията на Владимир Путин " Единна Русия ", отбелязва Франс прес.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР